Studios - Horto Pelion

A va petrece vacanta in statiunea Horto la "Horto Bay Studios" este o alegere ideala deoarece veti beneficia si de confort şi de ospitalitate. La doar 50 m de mare într-o locaţie frumoasă, veti savura o vacanţă relaxantă în Horto. Ansamblul funcţionează pe tot parcursul anului, astfel ori de câte ori va decideti sa vizitati zona Pelion veti avea la dispozitie un sejur relaxant intr-un ambient placut.

Toate studiourile sunt nou construite, frumos decorate şi mobilate complet, concepute pentru a oferi un sejur confortabil şi plăcut. Studiourile oferă facilităţi şi confort, seif pentru pastrarea in siguranta a obiectelor valoroase, baie cu cada, balcon sau terasa. Pentru oaspeţii care călătoresc cu un copil, se ofera pătuţ gratuit.

Toate camerele si studiourile sunt dotate cu bucătărie complet utilată, frigider şi aer condiţionat, sunt confortabile şi spaţioase unde se pot găzdui până la 4 persoane (pat suplimentar) . Oaspetii nostri au la discretie o parcare spatioasa.

Suntem convinsi că sejurul dumneavoastra petrecut atat în camerele cat şi in "Horto Studios Bay" vă va satisface complet şi va completa în cele mai bune conditii vacanţa în Horto şi in zona Muntelui Pelion. Scopul nostru este de a face vacanţa dumneavoastră în Horto deosebita , şi suntem convinsi că piscina pusa la dispozitie oaspeţilor noştri va adăuga un plus de racoare verii fierbinti.

Cu politetea si deplina calificare care il caracterizeaza personalul nostru serveste ospetii oricand este necesar , asigurandu-le o vacanta relaxanta si lipsita de griji.

Horto Bay Studios - Pelion Greece