Horto Villas

Vile nou construite care au fost finalizate în 2007 şi sunt situate în apropierea mării, in frumoasa statiune Horto, langa apartamentele tip Studio.Vilele sunt disponibile pentru închiriere pe tot parcursul anului. Vilele sunt frumos concepute pentru a oferi funcţionalitate şi confort, oferind în acelaşi timp suplimentar şi toate facilităţile moderne pentru a petrece un sejur luxos şi plăcut.

Camerele sunt toate spaţioase, cu ventilaţie şi iluminat bun.Camerele sunt destul de spaţioase, cu baie mare şi sala de bucătărie / sufragerie, toate complet echipate cu toate ustensilele si articolele electrice necesare.

Toate camerele si studiourile sunt dotate cu bucătărie complet utilată, frigider şi aer condiţionat, sunt confortabile şi spaţioase unde se pot găzdui până la 4 persoane (pat suplimentar) . Oaspetii nostri au la discretie o parcare spatioasa.

În terasele spatioase, puteti admira privelistea incantatoare a peisajului din jur sia a marii, savurand masa sau bauturile preferate. Ele sunt situate intr-o zona foarte frumoasă şi liniştită a statiunii şi este o alegere ideala pentru cei care doresc să evadeze din agitaţia oraşului.

Vilele au o grădină mare cu o arhitectura peisajistica frumoasa, piscină pentru o baie racoritoare completand atmosfera estivala. Există, de asemenea, spatiu de parcare ce ofera securitate masinilor oaspetilor nostri. Dacă doriţi mai multe informaţii despre conditiile oferite pentru fiecare vilă, sau dacă aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi. Este placerea noastra de a vă servi si a va avea ca oaspeti.