Στούντιος - Χόρτο Πήλιο

Το γραφικό θέρετρο του Πηλίου Χόρτο είναι ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας όλο το χρόνο, καθώς προσφέρει ησυχία και γαλήνη σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, συνδυάζοντας αρμονικά την ορεινή μεγαλοπρέπεια του βουνού με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Όπως όλα τα θέρετρα και τα χωριά του Πηλίου έτσι και το Χόρτο προσφέρει πανέμορφο περιβάλλον με φυσικές ομορφιές όπου συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία το βουνό και η θάλασσα δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα ομορφύνει τις διακοπές σας.

Το Χόρτο απέχει 46 χμ. από τον Βόλο και μόλις 6 χμ. από το φημισμένο χωριό Αργαλαστή. Είναι ένα χωριό που όπως και άλλα χωριά του Πηλίου είναι κατάφυτο από πλούσια βλάστηση και σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται πανέμορφες παραλίες που προσφέρονται για καλοκαιρινές στιγμές δροσιάς.

Εδώ θα απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά του Παγασητικού και τον ζεστό Ελληνικό ήλιο. Για οποιαδήποτε απορία ή αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα studios μας στο Χόρτο Πηλίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.